Ga voor Glasvezel en steun Sibbe-IJzeren

Door Kernoverleg

€ 50 voor Sibbe-IJzeren én zelf ook nog eens € 25 verdienen? Ga voor glasvezel en meld je aan via een van onderstaande links. De opbrengst wordt in gezamenlijk overleg door de samenwerkende verenigingen en het kernoverleg besteed aan het dorp Sibbe-IJzeren.

DELTA en Caiway zijn druk bezig om heel Nederland te voorzien van razend snel internet. Dit doen ze doormiddel van het aanleggen van een glasvezel netwerk. Ook Sibbe-IJzeren is aan de beurt.

Met glasvezel kun je snel internetten, TV kijken en bellen. Beide bedrijven bieden nu de kans om met het afsluiten van een glasvezel-abonnement ons dorp te steunen! Als jij je via een van onderstaande links aanmeldt bij een van deze providers dan krijgt Sibbe-IJzeren per aanmelding € 50,-.

Daarbij krijg jij ook nog eens € 25,- korting en ben je klaar voor de toekomst

Aanmelden voor Caiway of DELTA en kan via deze twee links:

Caiway:  http://aklam.io/klUNhU

DELTA: http://aklam.io/pSB6dh

Let op, meld je aan voor 1 juni!

Voordelen van glasvezel

Waarom zou je eigenlijk kiezen voor glasvezel? Daar hebben we wel een aantal redenen voor!

 • Het snelste internet voor hetzelfde geld: Voor glasvezel ben je vaak net zoveel geld kwijt als voor je huidige coax- of koperaansluiting maar dan mét de voordelen van glasvezel. Daarnaast zorgt een glasvezelaansluiting vaak voor een meerwaarde van je woning. Een slimme keuze dus!
 • Met zijn allen tegelijk online: Glasvezel kan oneindige hoeveelheden data aan. Hiermee ben je helemaal klaar voor nu en de toekomst!
 • Krijgen wat je wordt beloofd: met glasvezel beschik je over je eigen aansluiting. Je hoeft - in tegenstelling tot bijvoorbeeld bij een coax- of koperaansluiting - jouw verbinding met niemand te delen en hebt nooit last van digitale spitsuren en storingen. Zo is jouw verbinding altijd snel en stabiel en krijg je de internetsnelheid die beloofd wordt.
 • Even snel uploaden als downloaden: Met glasvezel is de uploadsnelheid gelijk aan de downloadsnelheid. Waar uploaden bij andere verbindingen vaak wel 20 keer langer duurt dan downloaden, is dit bij glasvezel gewoon gelijk. Wel zo handig... en snel!
 • Gamen zonder haperen: Online gamen doe je het beste met glasvezel internet, want hiermee heb je een super stabiele verbinding die hele hoge snelheden aankan. Dit betekent een snelle responstijd en géén vertragingen meer in je spel! Even een nieuw spel downloaden? Ook zo gepiept.
 • Meer MB’s voor je geld: Met glasvezel krijg je meer MB’s en sneller internet, voor vaak hetzelfde geld.
 • Keuzevrijheid: door te kiezen voor glasvezel heeft u voor nu én in de toekomst een extra optie voor internet. Dus ook al is uw huidige provider nu voldoende, is deze dat over drie jaar ook nog?

Welke providers doen mee aan deze actie?

Caiway en DELTA doen mee met onze speciale actie. In een notendop stellen we beide providers aan u voor:

Caiway

Razendsnel internet voor een verrassend normale prijs, dat is Caiway. U krijgt bij Caiway daarnaast ook nog eens een flinke introductiekorting voor de eerste zes maanden! U kunt kiezen uit:

 • Alleen internet:
  • 300 Mbps voor € 44.50 (1e 6 mnd. € 35.00)
  • 1000 Mbps (1Gbps) voor € 49.50 (1e 6 mnd. € 35.00)
 • Internet & Televisie (uit te breiden met Vaste Telefonie)
  • Voordelig: 150 Mpbs voor € 52,95 (1e 6 mnd. € 35,00)
  • Slim: 500 Mpbs voor € 64,95 (1e 6 mnd. € 35,00)
  • Giga Snel: 1000 Mpbs (1 Gbps) voor € 74.95 (1e 6 mnd. € 55,00)

Caiway bestellen? Klik dan op deze link:  http://aklam.io/klUNhU

DELTA

Ga je voor flexibel internet? Bij DELTA kun je iedere dag jouw abonnement aanpassen. Liever iets meer of minder zenders? Of sneller internet? Je regelt het zelf in de Mijn DELTA omgeving. Daarnaast heeft DELTA gratis installatie tot in de nok. De DELTA monteurs installeren gratis je modem, interactieve tv’s en telefoon. Daarnaast ontvang je Wifi op 3 verdiepingen in huis. Het Flexpakket van DELTA is al verkrijgbaar vanaf € 45.00 (1 Gig).

DELTA bestellen? Klik dan op deze link:  http://aklam.io/pSB6dh

Related Posts